Handdoeken specials

Handdoeken kunt u ook speciaal laten maken in een eigen kleur, formaat of kwaliteit.

Wij maken handdoeken, strandlakens, sporthanddoekken, golfhanddoekken, gastendoekjes en zelfs badjassen geheel op maat. We kunnen ze all-over bedrukken of geheel inweven d.m.v. een weefkaart.

Op aanvraag is alles mogelijk; bedrukken of borduren of beide en zelfs een full-colour opdruk op het gehele badlaken. Een standaardprijs is lastig te geven, maar we hebben op de website wel richtprijzen voor custom-made.

Het all-over bedrukken in full colour kan vanaf 100 stuks. Dit kan op veel verschillende maten badstof.

We kunnen een relief inweving gebruiken, dan krijgt u een handdoek in 1 kleur die door middel van hoogte verschil uw logo laat zien.

Een jacquard inweving kan standaard met 2 kleuren en bij een ontwerp in meerdere kleuren moeten we gaan kijken of dit mogelijk is.

De minimale afname van handdoeken met een inweving is ca. 1.000 stuks bij een formaat van 50 x100cm. Bij een groter formaat is dit een kleiner aantal.

Theedoeken en keukendoeken/keukenhanddoeken kunnen wij ook met een eigen opdruk of inweving verzorgen.

U kunt er ook voor kiezen om een uni handdoek te laten maken met een boordinweving of boordbedrukking. Een uni doek met een eigen etiket/label kan vanaf kleinere aantallen.

Kortom heel veel mogelijkheden die niet standaard in een webshop zijn te verwerken. Bel ons op 035-60 205 60 voor een goed advies!


Handdoek speciale aanmaak

Handdoek speciale aanmaak

Handdoek met inweving van uw eigen ontwerp, jacquard, boordinweving of uni relief d.m.v. een weef..

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1