Druk info

Handdoeken laten wij op diverse manieren bedrukken

Om handdoeken op een kwalitatief en betaalbare wijze te laten bedrukken, gebruiken we drie druktechnieken. Deze lichten wij hieronder kort toe.

Borduren

Met een speciaal computerprogramma maken we een borduurkaart op basis van het door u aangeleverde logo (Adobe Illustrator of EPS).
We bewerken de kaart dan handmatig om tot een perfect eindresultaat te komen. Voorafgaand aan het machinaal laten borduren, ontvangt u van ons een proef per e-mail.
Hoe groter en complexer het ontwerp, hoe langer de borduurmachine nodig heeft voor het laten borduren. Het aantal steken dat gebruikt wordt, is bepalend voor de uiteindelijke borduurkwaliteit van het logo. Wij streven altijd naar het beste resultaat en zullen altijd tijdig contact met u opnemen als we denken dat het beter kan/moet. Pas na uw goedkeuring wordt het borduren uitgevoerd.

Zeefdrukken

Bij zeefdrukken maken we eerst een zeefraam op basis van het door u aangeleverde logo (Adobe Illustrator of EPS) en bedrukken we de handdoek in 1 kleur. Alleen de gladde band van de handdoek kan gezeefdrukt worden. Badstof heeft namelijk flexibele lusjes en die zijn geen vaste ondergrond voor de zeefdruk, waardoor de zeefdruk in het gebruik zal gaan breken. Daarom is het laten bedrukken van dat deel van de handdoek af te raden.

De band heeft voldoende breedte maar is niet bijzonder hoog waardoor er een beperking is in het aantal drukkleuren en het formaat van uw logo. Een tekst leent zich wel heel goed om op de band te bedrukken.

Full colour drukken

We hebben een speciale handdoek ontwikkeld die we op een verrassend betaalbare wijze full colour kunnen bedrukken op 1 gehele zijde van de handdoek. Deze handdoek is aan 1 zijde geschoren en heeft geen lusjes meer (velours-idee). Voor het bedrukken van deze zijde wordt er een transfer gemaakt die met een hittepers die in de vezels wordt gedrukt waardoor de handdoek heerlijk zacht blijft. De andere zijde heeft de normale flexibele lusjes en kan niet bedrukt worden.

U kunt een foto van een product of elke andere full colour opmaak laten drukken op de gehele handdoek. We hebben handdoeken in diverse formaten die we op deze wijze heel betaalbaar kunnen laten bedrukken.

Goed origineel bestand

Voor een mooi eindresultaat is het bij alle druktechnieken van groot belang om een goed origineel bestand van u te ontvangen. In eigen huis hebben wij de nodige mogelijkheden op het gebied van Desk Top Publishig (DTP). Mocht het heel complex zijn, dan worden er ontwerpkosten berekend. Bij normale/kleine wijzigingen of verbeteringen doen we dit als service omdat we graag het mooiste eindresultaat aan u leveren.