Handdoeken laten bedrukken goede keuze?

Niet alleen veel (sport)verenigingen/clubs maar ook bedrijven die een impactrijke give away wilden kozen er uiteindelijk voor om handdoeken te laten bedrukken. Gelijk hebben ze: handdoeken laten bedrukken is tegenwoordig heel betaalbaar en bijna elke ontvanger weet dit sportieve product enorm te waarderen. In het verleden was handdoeken laten bedrukken een dure ‘grap’, vandaag de dag profiteer je ook bij een klein aantal stuks van een verrassend lage prijs per stuk. Je kunt handdoeken laten bedrukken met alleen je bedrijfsnaam of –logo maar handdoeken laten bedrukken in full colour is ook mogelijk. En prima betaalbaar bovendien, ook bij een geringe oplage.

Handdoeken laten bedrukken in full colour

Dankzij nieuwe productietechnieken kun je handdoeken laten bedrukken in full colour en op 1 gehele zijde. Door deze combinatie heeft het strandlaken bijzonder veel impact, niet alleen bij de ontvanger ook bij de overige consumenten die onder meer het merklogo op de handdoek zien. Dat geldt bijvoorbeeld bij gebruik van de handdoek in een sportschool of zwembad.

Nieuwe techniek bij handdoeken laten bedrukken

Handdoeken laten bedrukken was in het verleden vaak tamelijk prijzig. Dankzij onder andere op grote schaal toegepaste nieuwe drukprocedés is de productieprijs flink gedaald. Hierdoor is handdoeken laten bedrukken ook qua prijs bijzonder aantrekkelijk.

Handdoeken laten bedrukken in klein oplage

Handdoeken laten bedrukken had vroeger een groot bezwaar: wilde je een aantrekkelijke stuksprijs dan moest je er gelijk minstens 500 van bestellen. Gelukkig is dat niet meer nodig: vandaag de dag kun je handdoeken laten bedrukken waarbij je duurzame kwaliteit hebt en bovendien al bij een oplage van 50 stuks slechts een gering bedrag per handdoek betaalt.

Minpunten bij handdoeken laten bedrukken?

Vele fabrikanten van merkproducten vinden handdoeken laten bedrukken ideaal om hun reclameboodschap met maximale impact te communiceren aan hun doelgroep. Of er ook minpunten zijn aan handdoeken laten bedrukken en deze in te zetten als reclameproduct? Goed bekeken niet echt. Hoewel, het is zeker niet een uiterst creatieve keuze. Aan de andere kant een mooi bedrukte en lekker zachte handdoek wordt 9 van de 10 keer bijzonder gewaardeerd door de ontvanger en valt door het formaat altijd op. Uiteraard is het van groot belang om een handdoek van een goede kwaliteit te kiezen en de handdoek te laten bedrukken op een hoogwaardige en duurzame wijze. Handdoeken laten bedrukken is dan een uitstekende keuze waarbij dit reclameproduct jarenlang bijdraagt aan naamsbekendheid en -beleving.