Strandlaken laten bedrukken onbetaalbaar?

Tal van bedrijven, organisaties en (sport)verenigingen/clubs die op zoek waren naar een leuke give away kozen er uiteindelijk voor om strandlakens te laten bedrukken. Begrijpelijk, want strandlakens laten bedrukken is betaalbaar en dit sportieve product wordt door nagenoeg elke ontvanger bijzonder op prijs gesteld. Voorheen was strandlakens laten bedrukken nogal kostbaar, tegenwoordig heb je ook voor een scherpe stuksprijs een mooi bedrukt strandlaken waarmee je bijvoorbeeld je bedrijfs- of merknaam prima kunt promoten.

Strandlaken laten bedrukken in full colour

Door nieuwe productietechnieken kun je een strandlaken laten bedrukken in full colour en op een volledige zijde. Hierdoor heeft het strandlaken een maximale impact zowel bij de ontvanger als bij de overigen die o.a. het logo of de bedrijfsnaam op het strandlaken zien.

Strandlaken laten bedrukken en nieuwe techniek

Strandlakens laten bedrukken was voorheen een nogal dure aangelegenheid. Onder meer dank zij massaal toegepaste nieuwe druktechnieken is dat tegenwoordig niet meer zo. Strandlakens laten bedrukken is betaalbaarder dan ooit.

Kleine oplage bij strandlaken laten bedrukken

Wilde je voorheen een kwalitatief prima bedrukt strandlaken dan moest je er meteen enkele honderden tegelijk van bestellen. Tegenwoordig kun je prima strandlakens al laten bedrukken in een oplage van slechts 50 stuks waarbij je alsnog profiteert van een lage prijs per strandlaken.

Nadelen aan een strandlaken laten bedrukken?

Een strandlaken laten bedrukken wordt door velen, waaronder tal van fabrikanten van merkproducten, gezien als een ideale manier om hun reclameboodschap met veel impact over te brengen. Zijn er ook nadelen aan een strandlaken als reclamemiddel? Eigenlijk niet, het is misschien niet het meest originele reclame/promotioneel product maar het valt bijna altijd in de smaak. Zaak is natuurlijk wel om kwalitatief goede strandlakens uit te kiezen en deze op een hoogwaardige en duurzame wijze te laten bedrukken. Alleen dan is een strandlaken laten bedrukken een prima keuze en draagt het strandlaken bij aan een positieve merkbeleving.